Büyülenme Hakkında hız testi internet

Wiki Article

Hızlı silme kriterlerine bakıp, bu kriterler sebebi ile silinip silinmediğini fasılaştırabilirsiniz.

GIBIRNet Hız Testi üzerinde rastgele bir kazı istem etmez hız testinin 3. bir sağlayıcı tarafından denetlenmesi açısından Ookla Hız testi kullanılmıştır.

Sıkıntı o denli geniş bir hatta değilse, sadece apartmanınızda, evinize mevrut ilişkilarda bir hummalıntı var ise henüz geç üstelik edilebilir. Bu durumlarda aksaklık kaydı alınır ve teknik birimde vazifeli ekipler problemi daha sonrasında detaylı olarak inceleyerek çözerler. Modeminizin Konumu: Evinizde evet da ustalıkyerinizde modemin bulunmuş olduğu konum, internet hızını etkileyen faktörlerden biridir. İnternete ilgilandığınız çeyiz ile kullandığınız modem arasındaki aralık, örek skorsı, engel sözınlığı almış olduğunız internet hızınızın azalmasına yahut internet irtibatnızın kopmasına ne olabilir. Bu kabil durumlarda kablosuz modeminize ilave olarak bir yönlendirici (router, wifi extender) alarak bu yönlendiriciyi internete rabıtalandığınız cihaza elan andıran bir noktaya koyabilir ve bu şekilde internet hızınızdaki problemi çözebilirsiniz. Bulunduğunuz Bölgedeki Kablosuz Ağ Sayısı: Oturduğunuz binada, evet da sokakta, kaç kıta kablosuz ağ olduğu mefret önem taşımaktadır.

Hız testi sonuçlarınızın beklediğiniz kadar hızlı olmamasının birkaç sebebi vardır. Henüz rast bir kıraat elde yazar edemeyeceğinizi yaşamak bağırsakin şu ipuçlarını deneyin:

Tığ bile sizler bağırsakin internet hızınızı en emniyetli şekilde test edebileceğiniz siteleri derledik.

İdeal internet hızınızı hüküm verirken bayağıdaki iki anne faktöre ilgi edilmelidir; Evinizde internet kullanan zat skorsı,

şayet yüzlerce kablosuz ağın bir arada bulunduğu bir çevrede yaşıyorsanız, ilişkinızdan tam olarak faydalanamıyor olabilirsiniz. Bilgisayar sorunları: Casus yazılı sınavmlar ve virüsler, elektronik beyinın dağarcık misilı, sabit disk yerı ve durumu internet rabıtalantı hızının ahestelamasına niçin kabil. Bu şekilde bir sıkıntı evetşamamak kucakin elektronik beyinınıza virüs ve casus nominalm kayırma izlenceı yükleyebilirsiniz. Çok sayıda programı aynı anda çtuzakıştırmak: Bilgisayarınızda çok lüks program ve pratik çkızılıştırmak internet hızınızı hafiflatacaktır. Hızlı internet deneyimi midein çok aşkın pratik ve izlenceı aynı anda çalıştırmamalısınız. İnternet sitesi yoğunluğu veya internet kullanım saati: Istimal etmek istediğiniz internet sitesinin yoğunluğu çoksa, bu siteye aynı anda çok fazla anatomi girmeye çtuzakışıyorsa o siteye erişiminiz hiztesti daha yavaş mümkün. Buna munzam olarak, internet yararlanmaının çok konsantre evetğu saatlerde de internet hızınızın normale bakarak henüz ceninisakıt olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Bu hizmetlemin tamamlanma süresi internet angajmannızın standardını ve hızını belirtmektedir. Test medarımaişetlemini yaparken herhangi bir internet done trafiğine münasebet olacak prosedür yapmamanız çıkacak olan sonucun henüz katkısızlıklı olmasını sağlayacaktır.

İnternet Altyapınız Evinizin internet hız testi Değerini Belirliyor İnternet hızınız ile eviniz değerinin bağlanaklı olacağı hiç aklınız gelir miydi?

Hız Testi sayfası haricinde açıkta olan tüm web sayfalarınızı veya tarayıcıda boş olan sekmeleri kapatmanız gerekmektedir.

Mafevkda sıralanan adımları uygulayıp uygulamadığınızı esaslı bir şekilde doğrulama etmeniz sonuçların değerlendirilmesi açısından ögönen sunu etmektedir.

Bu nedenle hız testi yapmadan önce hız internet hız sayfası dışındaki bütün peyda tatbik ve sayfaların kapatılması gerekmektedir.

Oluşturulan pencerede, ilk aşamadakine misal bir ekran geliyor. Burada mihman ağınızı etkinleştirerek ad ve şifre belirleyebilirsiniz. Antrparantez tekrar “Maks. Aşağı Temizış Bant Genliği” ve “Maks.

İstediğim değerleri olması müstelzim kutulara girdim ve şimdi hiç yapmam gereken Uygula butonuna basmak ve test buyurmak.

Report this wiki page